Досвід навчання в дистанційному курсі "Аналіз даних та статистичне виведення на мові R" - Семенов, Євгеній Олександрович; Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна (My University, 2023)
Наведено практичний досвід навчання в дистанційному курсі «Аналіз даних та статистичне виведення на мові R». Зроблено висновок щодо можливості використання цього курсу студентами, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Охорона праці» спеціальність 263 «Цивільна безпека».

The practical experience of learning in the distance course «Data analysis and statistical inference in the R language» is given. A conclusion was made regarding the possibility of using this course by students studying in the educational and professional program «Occupational safety and health» specialty 263 «Civil security».
Learning experience in the distance course "Data analysis and statistical inference in the R language"
Keywords: аналіз даних; охорона праці; цивільна безпека; data analysis; labor protection; civil security