Методика навчання безпеки життєдіяльності - Грайворонська, І. В. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2023)
Обґрунтовано доцільність використання методики навчання безпеки життєдіяльності у вищих навчальних закладах.

The expediency of using life safety training methods in higher educational institutions is substantiated.
Life activity safety training methodology
Keywords: безпека життєдіяльності; методика навчання; освіта; зміст курсу навчання; life safety; teaching method; education; course content