Методичні вказівки до проведення науково-дослідницької практики - Король, Ольга Григорівна; Мілевський, Станіслав Валерійович; Гаврилова, Алла Андріївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2025)
Методичні вказівки з проходження науково-дослідницької практики за освітньо-науковою програмою “Кібербезпека” розроблено для надання магістрам комплексної інформації щодо організації, змісту, завдань та порядку проведення науково-дослідницької практики. Вони покликані забезпечити систематичний підхід до виконання науково-дослідницької роботи, що відповідає сучасним вимогам у сфері кібербезпеки. Під час практики є можливість самостійно ставити дослідницькі завдання, шукати шляхи їх вирішення, а також пропонувати інноваційні підходи до розв'язання проблем кібербезпеки. Це сприяє розвитку критичного мислення та здатності до постійного самовдосконалення, що є вкрай важливим у сфері, яка динамічно змінюється.
Keywords: методичні вказівки; вища освіта; захист інформації; кібербезпека; магістерська освітня програма; науково-дослідницька практика