Фінансовий менеджмент. Методичні вказівки щодо виконання курсового проекту - Власова, Наталія Олексіївна; Сітак, Ірина Леонідівна (ФОП Іванченко І. С., 2020)
Методичні рекомендації щодо виконання курсової роботи з дисципліни "Фінансовий менеджмент" включають в себе список теоретичних питань і практичних завдань, що охоплюють основні теми даного курсу і дозволяють студентам глибоко засвоїти матеріал дисципліни.
Keywords: методичні вказівки; курсовий проект; управління фінансами; фінансові ресурси; фінансове забезпечення; оперативна діяльність; інвестиційна діяльність; управлінські рішення