Выбор рациональных параметров шестизвенных механизмов четвертого класса в задаче обеспечения выстоя выходного звена - Зинченко, Елена Ивановна; Самойленко, Дмитрий Евгеньевич (НТУ "ХПИ", 2010)
В статті розглянуті питання розробки стратегії вибору раціональних параметрів шестиланкових механізмів четвертого класу з вистоєм вихідної ланки та запропоновані критерії якості цих механізмів, дано обґрунтування вибору методів розв’язання поставленої задачі.

In the article a questions strategy of rational selection parameters of six-link mechanisms of fourth class questions with the stop are considered. Criteriums of quality and methods of solution of problem are ground.
Keywords: кинематический синтез; проектирование машин; машиностроительные конструкции