Вплив електронних сигарет на респіраторну систему людини - Топчій, Д. Д. (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2021)
Опис впливу електронних сигарет на здоров'я людини.

Description of the effect of e-cigarettes on human health.
Effects of e-cigarettes on human respiratory system
Keywords: здоров'я; куріння; електронні сигарети; захворювання респіраторної системи; health; smoking; e-cigarettes; respiratory system diseases