Дослідження кінематики, реакцій в кінематичних парах та нерівномірності руху машинних агрегатів - Ткачук, Микола Анатолійович; Янчик, Олександр Григорович; Зеленський, Володимир Борисович; Сафонова, Зінаїда Семенівна (НТУ "ХПІ", 2004)
В даних методичних вказівках приведені загальні положення, рекомендації та вимоги щодо виконання та оформлення кваліфікаційної роботи на звання бакалавра. В додатках до даних методичних вказівок приведені завдання до кваліфікаційних робот (додаток А), розглянуто приклад виконання кваліфікаційної роботи бакалавра, в якому досліджується кінематика та динаміка двигуна із горизонтальним розташуванням циліндрів, коробка зміни передач і кулачковий механізм газорозподілу (додаток Б), графічна частина кваліфікаційної роботи (додаток В), таблиці асинхронних короткозамкнених трифазних електродвигунів серії 4А (додаток Г), а також програмний модуль із питань дослідження механізмів (на алгоритмічній мові ПАСКАЛЬ)
Keywords: державна атестація; кваліфікаційная робота бакалавра; план-проспект; оформлення роботи