Змістова характеристика інтегрованих психолого-педагогічних та управлінських дисциплін у підготовці конкурентоспроможних інженерів - Ігнатюк, Ольга Анатоліївна (Південноукраїнський національний педагогічний університет ім. К. Д. Ушинського, 2011)
Статтю присвячено застосуванню збалансованої присутності інтегрованих психолого-педагогічних і управлінських дисциплін та оптимізації методів їхнього застосування в системі фахової підготовки в технічному університеті як основі формування високоякісних, конкурентоздатних, компетентних фахівців.
Keywords: інтегровані навчальні дисципліни; конкурентоздатний фахівець; майбутній інженер; студент; технічний університет