Методичні вказівки щодо структури та змісту пояснювальних записок дипломних робіт магістра - Нікуліна, Олена Миколаївна; Копп, Андрій Михайлович; Хацько, Наталія Євгенівна; Лютенко, Ірина Вікторівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Методичні вказівки містять опис вимог до обов'язкової структури та мінімального змісту пояснювальних записок дипломних робіт магістра, студентів, які навчаються за спеціальністю 122 "Комп'ютерні науки" освітньої програми "Комп'ютерні науки та інтелектуальні системи".
Keywords: методичні вказівки; інформаційні технології; дипломні роботи; інформаційні системи; програмне забезпечення; пояснювальні записки