Програмне забезпечення бухгалтерського обліку - Стригуль, Лариса Станіславівна; Строков, Євген Михайлович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019)
Текст лекцій містить теоретичний матеріал по впровадженню та ефективному використанню сучасних інформаційних систем і технологій в обліку та аудиті для розв’язання різних класів економічних, облікових і управлінських задач у сучасних складних умовах функціонування підприємств та автоматизації облікових процесів, а також методики застосування існуючих програмних продуктів обліку і аудиту з метою прийняття обґрунтованих управлінських рішень. Призначено для студентів економічних спеціальності.
Keywords: економічна інформація; автоматизація обліку заробітної плати; інформаційні системи; програмні продукти; касові операції