Чинники формування позичкового потенціалу підприємств машинобудівної галузі - Бодрецький, М. В. (НТУ "ХПІ", 2010)
У статті проведено аналіз чинників формування позичкового потенціалу підприємств машинобудування.

The analysis of factors of forming of the borrowed potential of enterprises of engineer is conducted in the article.
Keywords: капітал оборотний; капітал позиковий; інвестування; банкрутство; фінансування; кредитування банківське; стійкість фінансова