Оцінка ступеня впливу зовнішнього середовища на розвиток підприємства - Купріянова, В. С. (НТУ "ХПІ", 2011)
Стаття присвячена теоретичному узагальненню ступеня впливу зовнішнього середовища на розвиток підприємства авіаційної промисловості.

Article is devoted to theoretical generalization degree of influence of environment on the development of the aviation industry.
Keywords: ринкові відносини; криза; стратегічне управління; новації; управлінський персонал; технологія управління