Using computer vision and fuzzy logic to assess quality of business process models - Kopp, A. M.; Orlovskyi, D. L. (Прикарпатський національний університет ім. Василя Стефаника, 2019)
In this paper we propose a method for quality assessment of business process models using computer vision and fuzzy logic. OpenCV library usage as well as bypassing of its drawbacks of template matching is considered. Membership functions of metrics of the business process model quality are outlined. Obtained results and future research are discussed.

В даній роботі пропонується метод оцінки якості моделей бізнес-процесів на основі комп'ютерного бачення та нечіткої логіки. Розглянуто використання бібліотеки OpenCV та обхід її недоліків щодо пошуку за шаблоном. Наведено функції належності метрик якості моделей бізнес-процесів. Описано отримані результати та напрямки подальших досліджень.
Використання комп'ютерного бачення та нечіткої логіки для оцінки якості моделей бізнес-процесів
Keywords: business process model; quality assessment; computer vision; fuzzy logic; модель бізнес-процесу; оцінка якості; комп'ютерне бачення; нечітка логіка