Наративні виміри гендерної інкогерентності у творах Анні Ерно - Песоцька, Діана Леонідівна; Кущенко, Жанна Леонідівна (International Scientific Unity, 2026)
У статті аналізується творчість Анні Ерно крізь призму соціальної та гендерної інкогерентності. Порушення нормативної жіночості розглядається як ключовий чинник формування наративу, жанрової невизначеності та критичного потенціалу її письма.
Keywords: інкогерентність; жанрова невизначеність; наратив; гендер