Мардус, Наталія Юріївна2018-12-152018-12-152018Мардус Н. Ю. Обліково-аналітичне забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи як елемент управління фінансово-економічною безпекою / Н. Ю. Мардус // Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку : матеріали Всеукр. наук.-прак. інтернет-конф., 29-30 жовтня 2018 р. – Умань : ВПЦ "Візаві", 2018. – С. 258-260.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/39019ukготельно-ресторанний бізнесготельно-ресторанне господарствообліково-аналітичне забезпеченняресторанна справаготельна справаОбліково-аналітичне забезпечення підприємств готельно-ресторанної справи як елемент управління фінансово-економічною безпекоюThesis