Сутність розуміння - Пономарьов, Олександр Семенович; Резнік, Світлана Миколаївна (НТУ "ХПІ", 2010)
Посібник містить аналіз філософських, психологічних, педагогічних аспектів розуміння та визначення сутності феномену розуміння. Розуміння розглядається як розумовий процес осягнення, розкриття смислу, сутності навчального матеріалу. Призначено для студентів спеціальності 8.000005 "Педагогіка вищої школи", може бути корисним для підвищення результативності викладання педагогом різноманітних дисциплін у вищому навчальному закладі.
Keywords: філософські аспекти; психологічні аспекти; педагогічні аспекти; предмет пізнання; феномен розуміння; аналіз аспектів