Любавіна, Олена ОлександрівнаПівень, Олена МиколаївнаМихайленко, В. Г.Добровольська, О. В.2014-03-172014-03-172013Дослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенні / О. О. Любавіна, О. М. Півень, В. Г. Михайленко, О. В. Добровольська // Вісник Нац. техн. ун-ту "ХПІ" : зб. наук. пр. Темат. вип. : Інноваційні дослідження у наукових роботах студентів. – Харків : НТУ "ХПІ". – 2013. – № 9 (983). – С. 104-109.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/4813У статті приведені результати досліджень технологічної води, що витрачається та скидається у каналізацію в процесах миття та замочування ячменю. Розглянуто та застосовано ряд методів очистки використаної води. Найбільш ефективною є біологічна очистка замочної води.In article results of researches of technological water which is spent and dumped in the water drain during washing and soakings of barley are resulted. Methods of clearing of the used water are considered and applied. The most effective is biological clearing of key water.ukвиробництво солодувода промивнавода технологічнаочищення водиочистка біологічнаmanufacture of maltwater keywater washingtechnological watertreating of waterДослідження можливості скорочення витрати замочної води у солодорощенніArticle