Впровадження технічних та природоохоронних рішень зі зниження викидів оксидів вуглецю та пилу в атмосферне повітря на СВД ТОВ фірма "ЕКІНА" - Проценко, О. Л.; Жуковський, Т. Ф.; Борисенко, С. Л. (НТУ "ХПІ", 2014)
У статті приведено результати інструментальних вимірювань на джерелах викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря на СВД ТОВ фірми "ЕКІНА". Розроблено комплекс технологічних і природоохоронних заходів, спрямованих на підвищення екологічної безпеки виробництва феросиліцію.

The article contains the results of instrumental measuring on sources of polluting substances emission to the atmosphere by LLC "EKINA". Was developed the set of technical and enviromental activities, which are directed to increase the ecological safety of ferrosilicon production.
Implementation of technical and environmental solutions to reduce emissions of oxides of carbon and dust in the air on the LLC "EKINA"
Keywords: виробництво феросиліцію; джерела викидів; забруднюючі речовини; заходи; екологічна безпека; ferrosilicon production; sources of emission; pollution substances; atmosphere; activities; ecological safety