Розробка ідеально-орієнтованої моделі взаємодії держави та залізничного транспорту - Жердєв, М. Д.; Гулай, О. С. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглянуто принципи і орієнтири взаємодії двох субєктів: держави та залізничного транспорту.

In the article principles and reference-points of cooperation of two subjects are considered: the state and railways.
Keywords: ціноутворення; пільги; перевезення пасажирські; railway transport; privileges; passenger