Вибір пріорітетного напрямку проектування повітряних ліній 110 кВ в сучасних умовах - Бондаренко, Володимир Омелянович; Черкашина, Вероніка Вікторівна; Трегубова, О. В. (НТУ "ХПІ", 2013)
In the article a pre-project comparative analysis is conducted between traditional, compact and samokompensazion by the air-tracks of 110кВ in modern terms, that will allow to inculcate the airtracks of enhanceable carrying capacity in practice of planning.

В статті представлено передпроектний порівняльний аналіз між традиційними, компактними і самокомпенсуючими повітряними лініями 110кВ в сучасних умовах, що дозволить впровадити в практику проектування повітряні лінії підвищеної пропускної здатності.
Keywords: електроенергетична галузь України; електромережеві об'єкти; транспортування потужності; пропускна здатність; метод Т. Саатті