Формування інноваційного портфелю підприємств на базі маркетингових досліджень - Гапоненко, Ольга Євгенівна; Чубченко, Г. В. (НТУ "ХПІ", 2012)
В статті розглядається сутність та зміст поняття інноваційного портфелю, наведені критерії та принципи реалізації маркетингових досліджень на підприємстві для успішного функціонування портфелю інновацій.

This article represents the essence and composition of concept brief-case of innovations, supplies criteria and fundamentals of realization marketing researches at the enterprise for brief-case of innovations successful functioning.
Keywords: інновації; діяльність підприємницька; доля ринку; marketings researches; innovative projects; market fate; innovative brief-case