Формування конкурентних переваг машинобудівних підприємств в сучасних умовах розвитку - Загорянська, О. Л.; Косенко, Олександра Петрівна; Перерва, Петро Григорович (НТУ "ХПІ", 2012)
Запропоновано методичні підходи до визначення інтегрального показника конкурентних переваг вантажних автомобілів. Розроблено заходи щодо підвищення конкурентоспроможності та формування конкурентних переваг продукції машинобудівних підприємств.

The methodical going is offered near determination of integral index of competitive edges of trucks. Measures are developed on the increase of competitiveness and forming of competitive edges of products of machine-building enterprises.
Keywords: конкурентна перевага; конкурентоспроможність; стратегія конкурентоспроможності; машинобудівні підприємства