Оцінка студентською молоддю державної молодіжної політики - Байдак, Тетяна Михайлівна; Болотова, Вікторія Олександрівна; Малявін, Євген Вікторович (НТУ "ХПІ", 2014)
Одним з головних напрямів соціальної політики виступає молодіжна політика. Молодь, як особлива вікова соціальна група, містить в собі великий інноваційний потенціал. Сьогодні держава докладає чималі зусилля для вирішення проблем молоді, тим не менш ситуація в цій сфері залишається досить складною. Тому актуальним залишається дослідження оцінки діяльності держави з боку молоді, що дозволить виявити проблеми, що вимагають негайного втручання.

The state youth policyis one of main directions of social policy. Young people, as special age related task force, contain large innovative potential. Today the state puts considerable efforts for the decision of problems of young people, that to the not barter a situation in this sphere remains difficult enough. Therefore actual is research of estimation of activity of the state from the side of young people, that will allow to educe problems, requiring immediate interference.
Estimation by youth of the state youth policy
Keywords: політика соціальна; потенціал інноваційний; анкетування