Бухкало, Світлана ІванівнаДенисова, А. Є.Ольховська, Оксана ІгорівнаБоднар, І. О.2016-09-192016-09-192016Деякі можливості інтеграції для теплообмінної системи в харчовій промисловості / С. І. Бухкало [та ін.] // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентноздатності : матеріали 5-ї Міжнар. спеціалізованої наук.-практ. конф., 14 вересня 2016 р. – Київ : НУХТ, 2016. – С. 40-44.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/23244ukхарчова промисловістьенергозберігаючі технологіїальтернативні ресурси енергетикиутилізація вторинних ресурсівДеякі можливості інтеграції для теплообмінної системи в харчовій промисловостіThesis