Нечипоренко, Дмитро ІгоровичЗапорожець, Андрій ІвановичНовожилова, Тетяна Борисівна2024-04-082024-04-082020Нечипоренко Д. І. Дослідження процесу заморожування харчових продуктів рідким азотом / Д. І. Нечипоренко, А. І. Запорожець, Т. Б. Новожилова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : наук. вид. : тези доп. 28-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2020, [28-30 жовтня 2020 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2020. – С. 246.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/76241ukзаморожування харчових продуктівкриогенний методзанурення і зрошеннявитрати азотушвидкість охолодженняДослідження процесу заморожування харчових продуктів рідким азотомArticle