Сутність потенціалу конкурентоспроможності підприємства - Проскурня, Олена Михайлівна; Сусліков, Станіслав Вячеславович; Перерва, Петро Григорович (Полтавський університет економіки і торгівлі, 2023)
Доведено, що потенціал конкурентоспроможності міжнародних проектів будь-яких господарюючих об’єктів можна підвищити лише шляхом інновації (впровадження, застосування) покупних чи власних нововведень у сфері підвищення якості будь-яких процесів як на макрорівні (освітні, політичні, законотворчі, відтворювальні та ін.), так і на мікрорівні (маркетингові, інноваційні, інвестиційні, виробничі та інші процеси).
Keywords: ринок; промислові підприємства; потенціал; конкурентоспроможність; світові ринки