Перспективи формування і реалізації інноваційно-інвестиційної моделі розвитку хімічного комплексу України - Шевцова, Г. З. (НТУ "ХПІ", 2010)
Проаналізовано сучасний стан та проблеми інноваційно-інвестиційної діяльності на підприємствах хімічної промисловості. Визначено ряд перспективних напрямів та складових інноваційно-інвестиційної моделі розвитку галузі.

The current state and problems of innovative-investment activity in the chemical industry enterprises is analyzed. A number of perspective directions and constituents of innovative-investment model of industry development is shown.
Keywords: інвестиції; інновації; хімічна промисловість; пріоритетні напрями; розвиток; модернізація