Емоційний інтелект лідера у сфері бізнесу - Книш, Анастасія Євгенівна (ДП "НВЦ "Пріоритети", 2016)
Навчальний посібник спрямований на розвиток управлінської компетентності бізнес-лідерів на основі засвоєння навичок емоційного інтелекту. В посібнику розкривається поняття емоційного інтелекту бізнес-лідера, представляються шляхи діагностики емоційного інтелекту, пропонуються методи його розвитку.
Keywords: лідерство; емоційний інтелект; емпатія; емоційні стани