Впровадження інструментарію індустрії 4.0 у навчальний процес при підготовці майбутніх фахівців з охорони праці - Твердохлєбова, Наталя Євгеніївна; Євтушенко, Наталія Сергіївна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Індустрія 4.0 вносить значні зміни у методи і способи навчання та передачі знань майбутнім фахівцям з охорони праці.
Keywords: ризик-орієнтоване мислення; персоналізоване навчання; технології доповненої реальності; машинне навчання