Методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу "Теорія механізмів та машин" - Ткачук, Микола Анатолійович; Зеленський, Володимир Борисович; Сафонова, Зінаїда Семенівна; Зарубіна, Алла Олександрівна; Кротенко, Галина Анатоліївна; Зінченко, Олена Іванівна; Гриценко, Геннадій Дмитрович (НТУ "ХПІ", 2007)
У даному збірнику методичних вказівок містяться 11 лабораторних робіт, які охоплюють весь теоретичний курс дисципліни "Теорія механізмів і машин"
Keywords: плоскі важільні механізми; коефіцієнт тертя; площинна кінематична пара; гвинтова передача; метод обгинання; зубчаті коліса; зубчасті механізми; планетарні механізми; інерція механізму; динамічне балансування; кривошипно-повзунний механізм