Служба управління персоналом в забезпеченні кадрової безпеки підприємства - Семенченко, А. В.; Лобазов, С. М. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглянуті підходи зарубіжних і вітчизняних вчених до визначення суб’єктів забезпечення кадрової безпеки, запропоновані напрямки діяльності служби управління персоналом та досліджені основні завдання кадрової служби з вдосконалення кадрової безпеки.

In the article, going of foreign and domestic scientists is considered near determination of subjects of providing of skilled safety, directions activity of service of management a personnel are offered and the basic tasks of skilled service are investigational on the improvement of skilled safety.
Keywords: управління бізнесом; економічна безпека; кадрова стратегія компанії; співробітники