Робоча програма навчальної дисципліни Комплексний тренінг "Безпека веб-застосунків" - Король, Ольга Григорієвна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Метою дисципліни є формування практичних навичок щодо виявлення та протидії сучасним загрозам в кіберпросторі на основі відпрацювання практичних завдань.
Keywords: міжсайтовий скриптинг; конфігурація безпеки; витік чутливих даних; підробка міжсайтових запитів; невалідовані редіректи