Повторне використання фосфатних продуктів очистки стічних вод - Пруцев, О. С.; Панчева, Ганна Михайлівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2022)
Обґрунтовано доцільність повторного використання фосфатних продуктів очищення стічних вод у харчовій промисловості.

Feasibility of recycling of phosphate wastewater treatment products in food industry.
Recycling of phosphate wastewater treatment products
Keywords: очистка стічних вод; харчові добавки; wastewater treatment; food additives