Особливості та класифікація ресурсів підприємств роздрібної торгівлі - Власова, Наталія Олексіївна; Андросов, В. Ю. (Львівська комерційна академія, 2013)
Визначено основні особливості, що характерні для складу та використання ресурсів в підприємствах роздрібної торгівлі. Узагальнено сучасні підходи до класифікації ресурсів підприємств, яку доповнено з позицій управління процесом ресурсного забезпечення такими ознаками, як: участь у формуванні конкурентних переваг; участь у процесі розвитку підприємств; за формою находження у підприємстві; за рівнем управління та ін.

The main features that characterize the composition and the use of resources in the retail trade is determined. It is summarized the current approaches to classification of enterprise resources, which is supplemented with positions of managing the resource supply such attributes as participation in the formation of competitive advantages, participation in the development of enterprises, by the form of standing at the enterprise, by the level of management and others.
The features and classification of retailers’ resources
Keywords: забезпечення ресурсне; потенціал економічний; управління підприємством; ефективність; послуги; продукція; потреби; персонал; менеджмент; resources; trade enterprises; resource supply