Цифрові моделі економічної оцінки діяльності промислового підприємства - Кобєлєва, Тетяна Олександрівна; Пономарьов, Владислав Дмитрович (Харківський національний університет міського господарства імені О. М. Бекетова, 2025)
В науковій доповіді доведено, що основними перевагами цифрових моделей є їхня здатність швидко обробляти великі обсяги даних, адаптуватися до змін ринку та враховувати складні взаємозв’язки між економічними показниками. Це дозволяє підприємствам ефективно розподіляти ресурси, знижувати витрати та мінімізувати ризики, що в кінцевому підсумку сприяє їхній стійкості та розвитку.
Keywords: промислові підприємства; ефективність діяльності; бізнес-процеси; цифрові моделі; виробничі процеси