II Університетська науково-практична студентська конференція магістрантів. Частина 1 - (:unkn) unknown (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2008)
До збірки включено тези доповідей, представлених на II Університетській науково - практичній студентській конференції магістрантів Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка відбулась 25-27 березня 2008 року.
Keywords: конференції НТУ "ХПІ"; праці вчених НТУ "ХПІ"; інформаційні системи; математичне моделювання; механіка; системи управління; машинобудування; теплофізичні процеси; обробка металів