Дослідження кінетики ферментативного ацидолізу жирів - Некрасов, Павло Олександрович; Подлісна, Олена Валеріївна; Некрасов, Олександр Павлович (Технологический центр, 2011)
Здійснено математичне моделювання кінетики ферментативного ацидолізу жирів. Визначено константи швидкостей прямих і зворотних реакцій, а також їх константи рівноваги.

The mathematical kinetic modeling of enzymatic acidolysis of fats was performed. The rate constants of forward and reverse reactions and their equilibrium constants are defined.
The kinetic investigation of enzymatic acidolysis of fats
Keywords: продукти функціональні; ліпіди структуровані; моделювання математичне; functional products; structured lipids