Математичне моделювання процесу одержання мінеральних добрив - Подустов, Михайло Олексійович; Дзевочко, Олександр Михайлович; Дудка, С. В. (НТУ "ХПІ", 2017)
Розроблено програмне забезпечення для розрахунку процесу отримання мінеральних добрив за допомогою пакета програм MATLAB. Наведено результати математичного моделювання цього процесу.

A software has been developed for calculating the process of obtaining mineral fertilizers using the MATLAB software package. The results of mathematical modeling of this process are presented.
Mathematical modeling of the process of producing mineral fertilizers
Keywords: програмне забезпечення; MATLAB; пакет програм; математичне моделювання