Основи ООП С++ в прикладах. Частина 1 - Любченко, Наталія Юріївна; Соболь, Максим Олегович; Пугачов, Роман Володимирович; Подорожняк, Андрій Олексійович; Івашко, Андрій Васильович (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Навчально-методичний посібник з курсу «Об'єктно-орієнтоване програмування» призначений для студентів комп’ютерних спеціальностей вищих навчальних закладів. Перша частина посібника охоплює базові та розширені концепції об'єктно-орієнтованого підходу до розробки програмного забезпечення, включаючи такі теми, як класи, об'єкти, інкапсуляція, поліморфізм, перевантаження методів та робота з дружніми функціями. Посібник містить теоретичні матеріали, приклади програм, які представлені у вигляді добре документованого початкового програмного коду.
Keywords: навчально-методичний посібник; об'єктно-орієнтоване програмування; програмування; програмне забезпечення; мова С++; деструктор