Юридичні задачі як засіб формування пізнавальної активності та мотивації навчання - Кузьменко, Олександр Васильович (Педагогічна преса, 2022)
Юридичні задачі за курсом правознавства є важливим і ефективним педагогічним інструментом. Вони сприяють поглибленню, розширенню та систематизації знань школярів, формуванню у них життєво необхідних умінь, стійкої позитивної мотивації навчальної діяльності, активізації пізнавального інтересу, підвищенню їхньої правової культури.
Keywords: правознавство; дидактичні матеріали; систематизація знань; практичні заняття