Формування політики розподілу на підприємстві - Майстро, Руслана Григорівна; Кучіна, Світлана Едуардівна (НТУ "ХПІ", 2014)
Досліджено науково-теоретичні основи політики розподілу продукції підприємства, визначено сутність та чинники вибору каналу розподілу. Обгрунтовано необхідність використання в каналі розподілу торгових посередників. Охарактеризовано нові тенденції у процесах формування каналів розподілу.

The nauchno-teoreticheskie bases of policy of distributing of products of enterprise are explored, essence and factors of choice of channel of distribution is definite. The necessity of the use in the channel of distribution of auction mediators is grounded. New tendencies in the processes of forming of channels of distribution are described.
Forming of politics of distributing on enterprise
Keywords: діяльність підприємств; прямий маркетинг; політика розподілу; канали розподілу; виробники; посередники; споживачі; direct response marketing; policy of distributing; channels of distribution; mediators; producers; user