Безсонова, К. С.Пан, К. В.Федорова, А. Д.2024-01-022024-01-022021Безсонова К. С. Вибір рослинної складової для молоковмісного десерту / К. С. Безсонова, К. В. Пан, А. Д. Федорова // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров'я = Information technologies: science, engineering, technology, education, health : тези доп. 29-ї міжнар. наук.-практ. конф. MicroCAD–2021, [18-20 травня 2021 р.] : у 5 ч. Ч. 2 / ред. Є. І. Сокол. – Харків : Планета-Прінт, 2021. – 109 с.https://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/72499ukхарчова промисловістьмолоковмісні десертигарбузове насінняздорове харчуванняВибір рослинної складової для молоковмісного десертуArticle