Інновації як підхід антикризового управління на підприємствах машинобудування - Кобєлєв, Валерій Миколайович; Карпєєва, М. М. (НТУ "ХПІ", 2015)
У статті проведено аналіз кризових явищ в галузі машинобудування Україні. Розглянуто існуючі підходи по виходу підприємств галузі з кризи. Запропоновано впровадження інновацій у виробництво на підприємствах машинобудування для досягнення сталого розвитку. Зазначено, що основою реструктуризації машинобудівного комплексу повинна стати інноваційно-інвестиційна модель.

The article analyzes the crisis in engineering Ukraine. It is noted that the negative effects of the global financial and economic crisis led to a growing problem of crisis the company, which was one of nayblsh topical for Ukraine and other countries. It is concluded that the primary means of survival domestic producers in such circumstances is to implement effective approaches crisis management. Analysis of Mechanical Engineering of Ukraine.
Innovation as a crisis management approach to engineering plants
Keywords: криза; інструменти; інновації; венчурний капітал; engineering; crisis; instruments; innovation; venture capital