Внесок С.Д. Карейші в розвиток науки про залізничні станції та вузли - Стрелко, О. Г. (НТУ "ХПІ", 2013)
Стаття присвячена висвітленню внеску С.Д. Карейші в розвиток науки про залізничні станції та вузли.

Article to illumination of deposit of S.D. Каrеjchi in development of science about the stations and knots.
Keywords: залізничний транспорт; науковий доробок С. Д. Карейші; наука; проектування сортувальних станцій; проектування залізничних вузлів; введення потужних локомотивів; підручники; Російська імперія; S.D. Каrеjcha; railway transport; railheads and knots; science; Russian empire