Технічні рішення по реконструкції приводів і систем керування кранів - Григоров, Отто Володимирович; Губський, Сергій Олександрович; Окунь, Антон Олександрович; Grigorov, O. V.; Gubs'kij, S. O.; Okun', A. O. (НТУ "ХПІ", 2011)
У статті розглядаються приклади технічних рішень по реконструкції приводів із застосуванням системи керування, як на основі тиристорного приводу з імпульсним регулюванням швидкостей, так і на основі частотного регулювання крановими електроприводами.

In article examples of technical decisions on reconstruction of drives with control system use, as on basis of a thyristors drive with pulse regulation of speeds, and on the basis of frequency regulation crane electric drives are considered
Technical decisions on reconstruction of drives and control systems of cranes
Keywords: електроприводи; механізми крана; крани магнітогрейферного типу; експлуатація; тиристори; тиристорний привод; вантажопідйомні крани