Методичні вказівки до практичних занять з дисципліни "Основи ведення бізнесу" - Яцина, Вікторія Валентинівна (My University, 2023)
Методичні вказівки з дисципліни «Основи ведення бізнесу» призначено для самостійної роботи та підготовки до практичних занять для студентів денної форми навчання першого бакалаврського освітнього рівня спеціальності 073 «Менеджмент», що навчаються англійською мовою. Курс направлено на формування у студентів сучасного економічного мислення, системи спеціальних знань та практичних навичок у галузі генезису, проблем організації та функціонування бізнесу; обґрунтування бізнес-ідей, складання бізнес-плану, розуміння державної реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності та визначення можливостей підприємницької діяльності.
Methodical recommendations for practical classes "Fundamentals of doing business"
Keywords: методичні вказівки; економічна діяльність; фінанси; підприємницька діяльність; бізнес