Застосування інноваційних технологій навчання для формування якостей лідера у майбутніх менеджерів - Яценко, Ольга Миколаївна; Горбунов, Микола Петрович (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця, 2019)
Під час підготовки майбутніх менеджерів важливим є формування у них лідерських якостей. Цьому сприяє створення під час навчання ситуації успіху. Певного ефекту можна досягти, застосовуючи інноваційні технології контекстного навчання та інформаційно-комунікаційні технології.
Keywords: інноваційні технології; лідерські якості; менеджери; менеджери; ситуація успіху