Переддипломна практика - П'ятак, Тетяна Вікторівна; Манойленко, Олександр Володимирович; Кочетова, Тетяна Іванівна (Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2024)
Переддипломна практика студентів є завершальним етапом навчання та проводиться на випускному курсі з метою узагальнення та вдосконалення здобутих ними знань, практичних умінь і навичок, оволодіння професійним досвідом та готовності їх до самостійної трудової діяльності, а також мдо збору матеріалів до дипломного проектування на промислових підприємствах, у комерційних банках, страхових компаніях, податкових інспекціях, філіях державної скарбниці, територіальних підрозділах НБУ, інших фінансових установах.
Keywords: методичні вказівки; переддипломна практика; фінанси; банківська справа; страхування; фондовий ринок