Стан складових професійної надійності резерву залізничних операторів - Брусенцов, О. В. (НТУ "ХПІ", 2008)
В статті розглядається питання стану деяких показників професійної надійності студентів, як передумови успішності діяльності залізничних операторів. Проведено обстеження значної кількості студентів для виявлення їх поточних показників деяких рис, що притаманні та важливі для роботи операторів.

In article the question of a condition of some indicators of professional reliability of students of a dispatching profile, as preconditions of success of activity of railway operators is considered.
Keywords: людина-оператор; рух поїздів; оперативна пам'ять; тест Бурдона-Анфімова