Автоматизована система регулювання теплопостачання офісних будівель - Гапон, Анатолій Іванович; Савицький, Сергій Михайлович (НТУ "ХПІ", 2008)
Приведене економічне обґрунтування доцільності розробки автоматизованої системи теплопостачання і запропонована автоматизована система регулювання офісних споруд, яка виконує функцію регулювання для об’єкту з розподільними параметрами.

The economic ground of expedience of development of the automated system of heat supply is resulted and the automated system of adjusting of office buildings is offered, which executes an adjusting function for an object with distributive parameters.
Keywords: АСРТ; блок концентратор; центральний обчислювач; ЦО; БК; кодова комбінація; постійно запам’ятовуючий пристрій; мікроконтролер